SeoEngineering adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir aya kalmaz tamamen kel olacaksın. usturayada vurdursan fayda etmez allah yardımcın olsun zor bir durum.Ama yinede Allah'tan ümit kesilmez dualar seninle yeğen. Her gece yatmadan saçlarını yıka belki yağlı saçlara sahipsindir.
Abicim sen benim sıkıntılarımı biliyorsun. Psikolojik de olabilir. İyi dileklerin için teşekkürler.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen dökülme olmaz olursa direk kel oluyorsun.Ama önüne geçebilirsin halk arasında bazı tedavi yöntemleri var saça bir şeyler sürme gibi ama bazı halkımız çağ aşıyor ve dışkı bile sürüyor en iyisi doktor a git sağlık ocağına saç dökülmesine karşı ilaçlar var TV da da görürsün ama o marka pahalı biraz doktor sana uygun bir ilaç yazar reçete ile alırsın onu.Geçmiş olsun.
Şimdilik bir sabunu deneyeyim sonuçlara göre yine hareket edeceğim. Teşekkür ederim.

Dofollow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullandıgın sampuan nedir dostum. elidor panten vs ise kullanma döküyor sacları. bendede vardı sac dökülme sorunu atlattım.

bitkisel sampuanları öneririm
bioxsin (25tl) veya bioblas (7tl)
ikisinide kullandım faydalı tavsiye ederim

ısırgan otuda faydalıymıs ama hiç denemedim.
Emre, düzenli şampuan kullanmıyordum. Evde ne varsa onunla idare ederdim. Dediklerini uygulayacağım teşekkürler.