Milqboys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben demiyorumki imkansız siyasi elçi zaten görünüş itibariyle her türlü hakka sahiptir ama şöyle bir karşılaştırma yaparak belirteyim.. Basite kaçsada örnek vereyim aupair yani bebek bakıcılığı.. Aupair olarak türkiyeden yurtdışına giden bir bayan yerleşme iznine sahip olası kişilerdir ancak izin verilmiyor..

Araştırıp sorabilirsiniz yurtdışına yerleşmek için ne yapılmalı diye vericekleri cevap biliyorum..

Evlilik kurarsanız vatandaşlık hakkına sahip olabilirsiniz..
Benim aynı anda hem senior-software-developer, hem de vlsi düzeyinde elektronik mühendisi olmamı sanırım atlıyorsun
work'n travel gibi bir iş aramıyorum ki

Ben normalde şirket sponsorluğu ile de giderim ama o çok dolambaçlı hem de viza biraz sarsıntıda olabiliyor bazı işsizlik durumlarında, acaba dedim doğrudan greencard alınabilir mi, sorum buydu
Şimdi alayım 2012, 2013 kullanırım, zaten hayat boyu sanırım.

Ek olarak: Ben evliliği vize gibi bir sebeple yapmak istemiyorum, evlilik dediğin sevgi içermeli, duygusal sebepleri olmalı, sanıyorum hepimiz de bu fikirdeyiz. Oradan işi gücü olmayan bir kız bulacağıma buradan çalışan kız bulsam zaten genel toplamda ailemin geliri aynı olur değişmez ki