Milqboys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda net bilgim yok doğru olarakta aktaramayabilirim. Ticari olarak kurumsalın dışında yatırımlara 50.000 dolar gibi bir rakam verildiğini duymuştum ama belki yalan ama belki doğru net olarak bilemem.. Açıkcası pek inandırıcıda gelmiyor bana çünkü rakam düşük..

Şunu ifade edeyim elçinin bile oturma izni almasının çok zor olduğunu iyi biliyorum sağda solda yayınlanan kaynaklar fasa fisodur.

En basit yolu wat öğrencisi olarak gidip housekeeper summerjobs fastfood foodrunner waidresses housekeepeng pedicab chair ride jobfair vb. hizmetlerde firmadan davet aldıktan sonra çalışmak olur ama bunlar sezonluk oluyor.. Eğer sponsor firma ile tam bağlantı kurulabilirse firma size oturma iznide sağlar yeşil kartta verir.. Minimum 5 yılı bulur ama ümit vermek dediğim gibi doğru olmaz zaten zordurda ve bunlar 2. sınıf mesleklerdir..
Çok abarttınız hocam, Koskoca elçi her türlü izin alır
+Ayrıca orada benim akrabalarım var ve yabancı uyruklu bir sevgilim var amerikalı, ama şu an turist vizesi ile benim yanımda istanbulda, onunla evlensem kolaydan oralı olabilirmiyim acaba ? bilgilerinize muhtacım arkadaşlar.