Bu benim bileceğim konu Türk bir arkadaşa yada Fransız bir arkadaşa iş yaptırmak 800 dolar benim bütçem için çok değil sonuç da bütçeniz ile alakalı, biraz daha üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.
Uğur Can Kara'ya tam hatırlamıyorum 1 yada 2 ay önce bir kaç mail attım daha sonra GSM den aradım ama cevap alamadım ben de videoyu arka plan olarak kullandım videonuzu kaldırdım kusura bakmayın yanlış yaptım izinsiz kullandım kabul ediyorum özür dilerim.Ben de Ankara da yım evim Bestekar Sokak da özür mahiyetin de size bir kahve ısmarlayabilirim.
Video amirali ait bir video onu kaldırdım.Bir önceki mesajım da belirttim bütçeniz ile alakalı ve 800 dolar benim bütçem için çok değil tasarımdan da memnunum flashguru ile bir bağlantımız yok.
Türkiye den birkaç firmaya sordum absürt fiyat verdiler.Belçikalı geniş zamanlı çalışan tasarımcı çok daha düşük fiyat vermişti ama bunu tercih ettim.
Daha önceki video amirali ait idi şu an da ki video amatör çekim video amirali ait değil.
Benim Türkiye de ki freelance neden iş yaptırmak istemediğimi kısıca özetledim.
Üslubumda bir sorun yok beyfendi ne argo kullandım ne hakaret ettim. Dilerseniz raporlayın sorun olmadığını sizde görün.
Bunun dışında şakayla karışık kurduğum küçük eleştrilere madem bu kadar sert çıkıyorsunuz ozaman size şunu söylim aynı hatta daha kalite işler çıkaran TÜRK arkadaşlar varken madem Fransız bir arkadaş seçtiniz ozaman gidin fransız web tasarım forumlarında satın aldığım tasarım nasıl diye sorun!