Evli biri olarak size eşime nasıl açıldığımı söyleyeyim.
2008 yılında askerden yeni gelmişim avea bireysel' de işe başladım.Mayıs sonu yada haziran başıydı işe başladığımda.O zamanda sevgilim vardı.Neyse zaman geçip giderken sevgilimden ayrıldım.Daha doğrusu o benden ayrıldı.Ulan dedim buna inat hemen birini bulacam nispet yapacam.O zamanda karşı ofiste avea kurumsal şube vardı.Aynı şirketin personeliyiz ama bir çoğu ile muhabbetimiz yoktu.Ordan bir arkadaş bana dedi ki şu kız senden hoşlanıyor.Aha dedim isteğim ayağıma kadar geldi.Ortak arkadaşlarımız çoktu ama 3 ay karşılıklı ofislerde çalıştık birbirimize selam dahi vermemiştik.
Düşündüm taşındım aklıma bi fikir geldi.Ortak arkadaşlarımıza bunu sormaya başladım.Ee o nerde işimi var dışarımı çıktı vs.. gibi.Tabi hemen yetiştiriyor onlarda Deniz seni sordu diye

Neyse kız bir gün işten ayrılmış 2 gün görmedim(ofisler ayrı olunca bide personel sayısı fazla kimin nolduğu belli olmuyordu).Arkadaşlarından bunun msn'ini aldım.O zamanda askere giderken evdeki neti kapattırmıştım.Bi cafeye gittim hemen ekledim bunu.Merhaba filan kendimi tanıttım.Yukarda arkadaşların dediği gibi bi kaç espri bi kaç muhabbet derken 2-3 gün gece cafeciyle beraber çıktım cafeden
Tam hatırlamıyorum ya 2.gün ya 3.gündü.Aynen şu cümleyi kurdum ve msn kayıtlarını hala saklıyoruz
"Bak ..... sana gayet açık ve net olacam.İkimizde çocuk değiliz.2-3 gündür sohbet ediyoruz ben senden çok hoşlandım.Kendi dilim döndüğünce anlatmaya çalışacam.Benden böyle değişik cümleler kurmamı bekleme.Benimle çıkarmısın, inermisin, hoplarmısın, zıplarmısın ben böyle şeyler görmedim.Seni tanıdım,hoşlandım ve sanırım seviyorum.Allah' ın izniyle seni senden istiyorum"
Bunu yazdıktan 5 ay sonra söz, sözden 3 ay sonra nişan yaptık

Geçtiğimiz Temmuz ayındada evlendik..
Kısaca benden sana tavsiye.Birbirinizi biraz netten tanıyın.Sonra açık bi şekilde söyle.Hee bende işe yaradı diye herkeste yarayacak değil tabi.Bana göre kadınlar ne bir şekilde tavrını koyan ama biraz gizemli erkeklerden hoşlanırlar
Hani böyle yılışmaktansa tek nefeste söylemini öneririm yinede sen bilirsin