Efe4ka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer sorgulardan gelen arraylerde sorun yoksa , yani ekranda görünüyorsa oyun bilgileri sef linkiniz vs büyük ihtimalle htaccess ile ilgili tam site yapınızı görmeden bir şey söylemek zor. bu arada mysql in join komutunun nasıl kullanıldığını öğrenirseniz , sorgu içinde sorgu vs yapmaz performans açısından iyi bir optimizasyon yapmış olursunuz.

.httpacces dosyasınaki ilgili kısımlar..

RewriteRule ^haberler/([_A-Za-z0-9-]+).html detay.php?adi=$1&goster=haberler [L]
RewriteRule ^haberler/([_A-Za-z0-9-]+)/([_A-Za-z0-9-]+).html haber.php?adi=$1&sef=$2 [L]
RewriteRule ^haberler/([_A-Za-z0-9-]+)/([_A-Za-z0-9-]+)/([0-9]+).html haber.php?adi=$1&sef=$2&ysf=$3 [L]
RewriteRule ^haberler/Genel/([_A-Za-z0-9-]+).html ghaber.php?sef=$1 [L]

RewriteRule ^makaleler/([_A-Za-z0-9-]+).html makale.php?adi=$1&goster=makaleler [L]
RewriteRule ^makaleler/([_A-Za-z0-9-]+)/([_A-Za-z0-9-]+).html makale.php?adi=$1&sef=$2 [L]
RewriteRule ^makaleler/([_A-Za-z0-9-]+)/([_A-Za-z0-9-]+)/([0-9]+).html makale.php?adi=$1&sef=$2&ysf=$3 [L]
RewriteRule ^makaleler/Genel/([_A-Za-z0-9-]+).html gmakale.php?sef=$1 [L]

RewriteRule ^roportajlar/([_A-Za-z0-9-]+)/([_A-Za-z0-9-]+).html roportaj.php?adi=$1&sef=$2 [L]
RewriteRule ^roportajlar/([_A-Za-z0-9-]+)/([_A-Za-z0-9-]+)/([0-9]+).html roportaj.php?adi=$1&sef=$2&ysef=$3 [L]
mysql join komutu nasil çalışıyor bir bilgim yok, ben sadece şuan elimdeki scripti kendim kullanmak için editleme falan yapıyorum, yani script için çalıştığım bir koder falan yok...

istediğiniz ilgili kısımları gösterebilirim