1. si, siten araklama. Yani tanınan bir siteyi indiregandi yapıp kendine uyarlamışsın. Yani çalıntı tasarım.
2. si, ürün tanıtımın %100 yanıltıcı.
Özellikle:
şu alan tamamen yalandan ibarettir.
Ürün sadece çok, ama çok çok ince çizikler için doğru kullanım sonucunda etkili olabilmektedir ve hiç bir zaman %100 çözüm vermemektedir.
Alıp kullananlar bu işe ne diyor?:
Tıklayın
Baltalama amacı ile yazılmamıştır. Ürün denenmiş olup tecrübem sonucu bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Lütfen yanıltıcı olmayınız.
Teşekkürler.
merhaba.site yurtdışı sitesinden alıp kendime göre tasarlayıp bu hale getirdim. çok fazla html ve photoshop bilgim yok maalesef. tek ürünlü sitelerle ilgili bir çok tasarımcıyla görüştüm kimi 75 tl istedi kimi 500 tl istedi. 75 tl isteyen 100 tane site yapmış hepsi aynı. sonuçta belirli bir bütçeyle ticaret yapmaya çalışıyoruz. tüm r10 üyelerinin fikirleri ve eleştirileri benim için çok değerli. inşallah uygun fiyatlı iyi bir tasarımcı bulurumda sürekli çalışırım
Ürünün açıklamaları yurtdışı sitesinden çevrilmiştir. Aslında ürün açıklamalarını daha dikkatli okuyup siteye eklemek lazım. Bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor.
Derin ve büyük çizikleri de onarır yerine
Derin ve büyük çizikleri de onarabilir.
derin ve büyük çiziklerde de işe yaradığı görülmüştür. ama genellikle kalem ve anahtar çiziği şeklindeki çiziklerde işe yaramaktadır. Bir müşterimiz işyerimize gelerek ve işyeri önünde aracında deneyerek işe yaradığını görerek satın aldı.(Not: 1 saat aracın kurumasını bekledi
sevgili ad tabikide baltalamak için yazmadığını biliyorum. sonuçta buraya olumlu olumsuz her yorumu yazabilirsiniz. çünkü almayı düşünecek kişilerin iyi karar vermesi lazım.
satmış olduğumuz ürün türkiyede imal edilen işe yaramayan 1-2 tl lik ürünlerden değil. çinden ithal edilmiştir.
Üründen memnun kalmadığınız taktirde 1 hafta içerisinde iade etme hakkınız var.
Herkese teşekkür ederim