Arkadaşlar kısa bir süredir yeni ödeme şekli olan misli.com pürüz çıkarmaya başladı bende. şimdi kısaca neler olduğunu anlatmak gerekirse kalpsiz arkadaşımızla bir para transferi yaptık ben yapı kredi ye o benım misli hesabıma para yolladı bayramın 2. günü yapıldı işlem bugun gece saat 11 e kadar herhangi bir ekşın olmadı dedim bayram nedeiyle herhalde parayı aktarmıyorlar saat 11 suların mail geldi
Sayın ERHAN AYDIN,

Misli.com’dan talep ettiğiniz 103.00 TL’lik tutar, Banka hesap bilgilerinizi hatalı tanımladığınızdan işbank Bankasındaki hesabınıza aktarılamamıştır. Lütfen banka hesap bilgilerinizi kontrol edip tekrar para çekme talebinde bulununuz.

Teşekkürler.

Misli.com Ailesi
bu hesap bilgileri ile daha önce çektiğim paralar

banka bilgilerimde herhangi bir değişiklik yapmadım
iş bankasından 3 sefer para çekme isteğinde bulundum CallCenter İptali nedeniyle işlem yapılmadı baktım olmuyor yapı kredi bankası hesabımı tanımladım tekrar 2 defa para istedim iptal ettiler. karşılıklı bir zıtlaşma ile 6-7 sefer para çektim iptal ettiler aramamı beklediler diye düşünüyorum
Sayın Üyemiz,
Sitemizde devamlı oyun oynayan ve kupon yapan müşterilerimizin para taleplerine öncelik veriyoruz. Misli.com’u

normal işlevi olan Yasal Sanal İddaa Bayisi olarak değil de EFT merkezi olarak kullanmaya niyetli olan müşterilerimizin taleplerini

bir sonraki iş gününe bırakıyoruz. Anlayışla karşılayacağınızı umuyor bilgilerinize sunuyoruz.
call center iptalinin üzerine gelince bu yazıyor
neyse ben aradım üye bilgilerini falan söyledim ovvv dedi arkadaş hesabınızı eft gibi kullanıyorsunuz dedi pişkinliğe verip para transferi yapıyorum bazen dedim
bu şekilde hesabınızı kullanamazsınız dedi. tamamda arkadaşım siz bana daha önce herhangi bir uyarıda bulunmadınız şimdi neden aksatıyorsunuz dedim. haklısınız dedittirdim ama muhasebe birimiyle konuşup size tekrar dönüş yapıcam dedi arkadaş 45 dk oldu ne arayan ne soran ben çekiyorum onlar iptal ediyor bakalım ne zaman yatıracaklar yada yatıracaklarmı

söylemek istediğim anlık para transferlerinde artık kullanırken dikkatli olmalıyız sorunlar çıkmaya başladı. sonuçlandığı zaman yazıcam tekrardan