evet pm sorunu var şuanda düzeldi sanırım ama ben yine buraya yazayım.
öncelikle bu botu birkaç siteden yada tek bir siteden çeken şeklinde değilde bir havuz sistemi ile yapmanı tavsiye ediyorum.
nasıl yapabilirsin. atıyorum 3-5 siteden otomatik konu çeken bir bot yazarsın
kurduğun wp siteye otomatik konuları eklerler havuz sürekli bu yazdığın botlar ile güncel tutulur. hem kodlar sen istemediğin sürece değişmeyeceği için bu havuzdaki konuları bot her zaman ve sürekli çeker.
neyse devam edelim sanırım havuz sistemini anlattım. sonra bu havuzdan konuları çeken bir bot yazıp dağıtabilirsin
özellikler;
Alıntı
1-) Resimleri sunucuya çek/çekme özelliği olmalı
2-) Resimleri özel alana ekle/yazıya dahil et olmalı (özel alan 1 tane değil istediği kadar eklenebilmeli, 2-3 özel alanı olan temalar için)
3-) Video oynatma kodunda istenildiği gibi oynama yapılabilmeli
4-) Havuz sistemi üzerinden arama yapılabilmeli (isteyen istediği filmi arayarak bulup ekleyebilmeli)
5-) Çoklu kategori ekleyebilme olayı olmalı (Tek kategori ekleyip sonradan konuyu editleme uğraştırıcı oluyor.)
6-) Yazı alanına ufak bir editör hoş olur ama bu çok kasar kanısındayım (Bold, İtalik, Eğik yazı, Renk verebilme gibi standart şeyler için güzel olur)
7-) Yazıyı yayınla/zamanla/taslak olarak kaydet seçenekleri olmalı
8-) Tekli yada çoklu konu ekleyebilme seçeneği olmalı
9-) Bunu yazmanın anlamı yok ama yazayım yine başlık,etiket,açıklama alanları düzenlebilmeli
10-) Oto etiket olayı olmalı yani başlığı bizim belirlediğimiz etiketler ile yazarak otomatik olarak düzenlenmeye hazır hale getirmeli($baslik izle, $baslik indirmeden izle, $baslik full izle vs. gibi)
aklıma şimdilik bunlar geldi daha çok vardı ama birden aklıma gelmedi
daha sonra aklıma gelirse yazarım

koyu olarak yazdığım sayılar çoğu botta olmayan ve çok aranan özellikler