Selamun Aleykum.
Arkadaşlar öncelikle bu akvaryum işine daha önceden başlamıştım dikdörtgen küçük bir akvaryumla ancak hevesimi alınca balıkları satmıştım şimdi yeni bir tank aldım baya büyük resimleri alta ekliyorum.
Bu tankı balıkları kumları taşları motoru ısıtıcı kısacası herşeyi ile 350-TL'ye aldım.
Babam ile caminin camı kırılmış onu değiştirmeye camcıya gittik ve o adam akvaryumda yapıyormuş fiyatlarını sorayım dedim kocaman tankı satıyormuş bugün oldu bitti herşey bu vesile ile almış olduk resimleri alta ekliyorum;

Şimdi arkadaşlar bu akvaryumu ve içindeki yaklaşık 34-40 kadar ciklet balıkları 350-TL ye aldım sizce nasıl bir fiyat ?

Daha önceden 2 adet cikletim vardı ama bu kadar cikleti ilk kez beslicem ve bu kadar büyük tankım yoktu.
Bunun temizlemesi nasıl oluyor en kısa ve kolay şekilde ?
Bu balıkların bitanesinde yumurta varmış ancak bulamadım ağzına falan bakıyorum hepsi aynı büyüklükte nasıl anlarım yumurta olduğunu ?
Balıklara ayrıca bir ilaç vs kullanmaya gerek varmı ve normal günısı suyu kullanıyorum suyun hepsini bu şekilde değiştirsem sorun olurmu ?

Eğer varsa bir üstad cevap yazabilirse sevinirim.