Herkeze hayırlı bayramlar ve bol kazançlı günler, Dünya: sanal dünyayıda dahil edersek üçkağıtçılık ve dolandırıcılığın bir kısmını biz türklerden öğrendi..
(bu kısmı yaşım itibarı ile sizinle her platforumda tartışırım).Bu sitenin kuruluşu, kimlerin neler yaptığı, nasıl alış-veriş olduğunu azçok bilirim..
Link borsasına gelince benim pr6-pr5 travel-hotel sitelerim var..Bu sitelerden daha çok yabancı webmaster'lara satış yapmaktayım,çok sayıda 6 aylık ve senelik sattım ve satmaktayım.(bu siteden hala bazı arkadaşlar ısrarla 1 aylık, 3 aylık link istiyolar, ben ısrarla 1 veya 3 aylık linkin kimseye faydası olmayacağını anlatmama rağmen)..Tanıtım yazısı satmıyorum..Bana zararı olacağını düşünerek..
Bloglink-Sosyal imleme- Forum link olayına bende inanıyorum, hepsi gerekli..Bütün sitelerimde bu çalışmaları yaptım ve yapmaktayım..
Yurtdışında DP ve v7n gibi siteleri yaklaşık 10 yıldır kullanmaktayım(bazı arkadaşlar yaş icabı google dan önce Yahoo, msn, search gibi arama motorları için SEO yaptığımızı bilmez), bu webmaster forumlarından çok sağlam arkadaşlarım oldu ve hala birlikte görüş alışverişi yapmaktayım..Herkeze yurtdışı webmaster sitelerini takip etmesini(az ingilizceniz bile yeter) isterim.
Size daima yeni fikirler, yeni ufuklar kazandırır..,
Link borsası hiçbir zaman çökmez bunu aklınızdan çıkartın..
Kolay Gelsin..