Gerek özel mesaj atarak gerek buradan derdime ortak olan arkadaşlara çok teşekkür ederim bir kaç arkadaşım gelecek paraya güvenmeyin yazmiş ben buna yeni dak etti galiba... Aman gözünüzü severim dikkat edin
Adsense bu ay Tr çok büyük darbe vurdu takip ediyorum bir çok kişiyi ban attı
Ban mesajlarını okurdum korkardım aman bir atarsa ne yaparız diyee istediğin kadar önlem al bak adam 3 hesabını bile bir anda banlıyor..
Bir arkadaşım da sebep nedir yazmiş Konunun özü geçersiz tıklama etkinliği tespit edilmiş
bu yüzden ban atmiş
Diğer bir arkadaşımız reklam kodu koyma metotunu sormuş video öncesi ve diğer banner alanları Header video yani arama panel altı üstü bir sayfada en fazla 3 yer kurallara tamamen uyan bir metottu yani reklam yerleşimde vs. bir sorun yok tek sorun film dizi video sitesi olması ama binlerce bu şekilde site var google girin "dizi izle" yazin en hit sitelerde adsense kullanıyor bundan bir sorun olacağını zannetmiyorum
Diğer bir arkadaşımda şundan bahsettmiş bu zaman kadar alacagını almiştir sıkmasın canını diye Aslında dostum çok dogru söylüyorsun gördüğümde bir an bocaladım..

*** gitti dedim ama yapacakta birşey yok malesef.. :O
Şu söze kesinlikle katılıyorum "NETTEN GELECEK PARA CEBİNE GİRMEDEN BENİMDİR DEME" benim olma aday adayıdır de
Selametle...