UcgenTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
naptınız arkadaşlar ya. bu makine bu kadar eder. sadece batarya sorunu var. dolayısıyla 500 Tl bunun için uygun. 130+kargoymuş. ne yapıyon kardeşim pentium 4 bilgisayar mı alıyorsun. Ölücü olunurda bu kadarda mı olunur.
Pardon ama bu bilgisayarın ne özelliği var? Ben bilgisayarcıyım. Sürekli alıp satıyorum. Bu cihazın edeceği budur. Yeni nesil laptop 680-700 lira iken garantisi dolmuş, batarya sorunlu, güçsüz bir bilgisayarın edeceği para budur. Biraz piyasa araştırması yapın isterseniz arkadaşlar. Bu ölücülük değil, ticarettir. Siz eğer 400 500 liraya alacaksanız böyle bilgisayarları ben size onlarcasını alıp getireyim.

Ayrıca yerli yersiz eleştirileri, insanların açıklarını aramayı, tartışma ortamı yaratmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Statünüz nedir ki "ölücü" diye bir lakap takabiliyorsunuz bana tanımazsınız etmezsiniz? Haddiniz ve sınırlarınızı bilin isterseniz. Ayrıca konu sahibi siz misiniz ki böyle bir yorum getirdiniz? Ben teklifimi yazmışım konu sahibi arkadaş kabul eder veya etmez. Ticaretimiz ikimiz arasındayken sizin bu tavrı sergileme hakkına sahip olduğunuza inanıyor musunuz?