Madem çok basit olduğunu söylüyorsun kendin neden yazmıyorsun ? Basit olduğunu söyleyebiliyorsan işlem sürecini iyi biliyorsun demektir. En sevmediğim şeydir. Önce gelir burda fiyat araştırması yapar bu ne kadar şu ne kadar diye. Sonra gelen tekliflerine göre tekliflerin standart ortalamasını alıyor. Ardından kaliteli adamların fiyatlarını aşağa çekmek için "hocam bu iş 1-2 günlük çok basit bir iş" diyip psikolojik baskı uyguluyor.
Öncelikle ben askere gideceğim bayramdan sonra yani bu yüzden bayramda bu işe kafa patlatmak yerine akrabalarımı görmeyi tercih ettim 2-3 gün bu işe ayıracak vaktim YOK bunun dışında başka sitelerimde var askerlik öncesi hepsini düzene sokmaya çalışıyorum zaten yaptıracağım tasarım 45 gün çalışın yeter acemilik bittikten sonra ben kendim yaparım kodlamayı.Ayrıca çok affedersiniz ama size batan nedir para benim param ve bir hemşerim ben 150 yaparım dedi bende tamam dedim bana sponsor olup ücretsiz yaparım diyende oldu 75 'tlye istediğin sistemi 1 günde yazarım diyenlerde oldu.
Ayrıca ben kodlamayı beğendikten sonra sizene ben 150'TL ye yaptırdığım işten memnun kalmışım veya kalmamışım orası beni ilgilendir.Baktım istediğim gibi olmadı projeyi 45 gün sonra kendi yaptığım tasarım ve sistem ile acemilik bittikten sonra faliyete ******* benim için çokta zor değil.