Arkadaşlar bizim bu türk aklımız ne zaman değişeçek kolay yoldan para kazanma sevdaları.
Bende isterim binlerde linkimin olması ama bunu hakederek yapma mantığı daha iyi diil mi.
Aslında programın basit bir versiyonu yapılabilir örneğin 100 kişilik bi ekip olsak herkes 10 siteye üye olsa 100 * 10 = 1000 site captha olayı çözüldü. Mail servere bağlanıp mallerin linklerini açan ve konu ekleyen bir yazılım yapabilirim. Zaten toplu eposta gönderim tarzı bişey yapmıştım. Birde ufak bi bot yazdım. Zor diil ama yanlış yol gibi.
540$ güzel fiyat ama gruplara ve hedefe yönelik siteler daha mantıklı gibi. Birde siteniz ingilizce ve türkçe ise gibi bir durum söz konusu.
Adamlar akıllı her tür adam var içlerinde bizim gibi bilişimciler için durum zor, örnek google reklam pazarını daraltıp bu kullanıcılar reklamlar için site açıyor bu iş abardı deyip kaldırsalar veya türk firmaları gibi sadece iyi sitelerle anlaşsalar ne olur du.
Ben eski biri olarak bu işlerde listeden ülke olarak türkiye nin kaldırıldığı bi siteyi biliyorum adi cj idi . Adamlar sadece türkiye yi kaldırdı.
Ne demek istediğimi anlıyan anladı.
Sevgilerimle