bu banlanma konularını gördükçe korkmaya başlıyor insan acaba diye

gmaili ve adsenseyi açmaya korkar oldum bea
adsense'yi açarken 1 mesajınız var uyarısını görünce kalpten gidecektim
Alıntı
Sayın Kullanıcımız,
Yeni AdSense arayüzünün beta sürümünün şimdi bütün dünyada kullanıma sunulduğunu bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Doğrudan siz yayıncılarımızdan aldığımız görüşlerin büyük katkı sağladığı bu yeni arayüz, daha fazla işlem yapılabilir performans verileri sunarak, sitelerinizde görüntülenen reklamlar üzerinde daha fazla kontrol sağlayarak ve hesabınızı daha verimli bir biçimde yönetmenize yardımcı olarak AdSense'le daha fazla kazanç elde etmenize olanak tanıyacak şekilde tasarlanmış özellikler içerir.
Görsel olarak yeniden tasarlanmış olmasının yanı sıra, bu yeni arayüzde grafikli, özelleştirilebilir performans raporları, kullanımı daha kolay reklam denetimleri ve doğrudan hesabınızda kolayca bulabileceğiniz yardım ve kaynaklar yer almaktadır. Ayrıca, kazançlarınız ve ödemelerinizle ilgili bilgileri hızla görmenizi, alakalı özellikler bulmanızı ve hesabınızda değişiklikler yapmanızı da kolaylaştırır.
Yeni arayüzü, ekranınızın sağ üst köşesindeki "Yeni AdSense arayüzü beta sürümünü deneyin" bağlantısını tıklayarak deneyebilirsiniz. Bu bağlantıyı tıkladığınızda yeni arayüz doğrudan ekrana gelecektir. İki sürüm arasında istediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz.
Yeni arayüzü ister kullanmaya başlamış olun ister ilk defa burada duymuş olun, Başlangıç Kılavuzumuzu incelemek ve yeni arayüzdeki bazı özelliklerle ilgili daha fazla bilgi edinmek için
www.google.com/ads/newadsense adresini ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
neyseki böyle bir yazı çıktı
1 saat boyunca kalp atışlarımın ritmi tavan yaptı