Kişi iş adamı o yüzden forum vs ters biyografisi ve iş hayatı ile ilgili bilgileri paylaşır

holdingin sitesinde kısa öz geçmişi var ama bence isim soyisim illa ilgisini çekecektir.
uçurum da istemiyorum eğer eli sıkı değilse anlaşabilir diye düşünüyorum.
teşekkürler ilgi gösterenlere..
turank senin verdiğin metin bence çok acemice ( kusura bakma kurumsal bir mail gibi durmuyor )
iclebilisim senin verdiğin mailde acemice bence sanal anket filan bence karşımızdakini bu kadar hafife almamalıyız kaldı ki ticaretir bu istediğimiz fiyatın arkasında durmalıyız
Sayın xxxx,
Uzun yıllardır 2.El domain alımı ve satımıyla uğraşıyorum ve Pörtföyümde yer alan isimsoyisim.com domaini ile ilgilenebileceğinizi düşünüyorum.Bu domain ile hem işdünyası hakkındaki bilgilerinizi paylaşabilir hem de holdinginize ait yeni projeleri anlatabilirsiniz.İsterseniz sizin gibi başarılı bir iş adamı olan Alphan Manas gibi blog tutabilirsiniz.Bahse konu domain için xxxx Lira istemekteyim.Bu domain ile adınızın aranmasında arama sitelerinde ilk sırada çıkabilir ve potansiyel iş ortaklarınıza da kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Teklifim ile ilgileniyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerinden tarafıma ulaşabilirsiniz.
Başarıalrınızı ndevamını dilerim.
İyi çalışmalar..
Saygılarımla
xxxxx
Nasıl sizce ?