NESCAFE ile özelden yazışmamız..Burası bir forumsa insanlardan bir şeyler isteyeceksen,herkes sana senin istediğini veremez..vermeyince de kızmayacaksın..
ve ayrıca, senin istediğini yaptım "ilgilenmiyoruz" u değiştirdim..bana teşekkür etmen gerekirken hala bana saygısızlık yapıyorsun..

SAYGILI OLMAYI ÖĞREN ARKADAŞIM!

Nescafem adlı üyeden alıntı:
katmandu34 adlı üyeden alıntı:
BANA TEŞEKKÜR ETMEN GEREKİYOR..

Çünkü sen mutlu olacaksın diye yazdığım yazıyı değiştirdim..

Efendi gibi teşekkür et bana..ve ukalalık etme..

Çok sert diye bir şey yok Erol Bey..

Bize bir link veriyorsanız ve bu linkle ilgilenmemizi istiyorsanız (Şirketler böyle yaparlar) cevabını verirler..

Sonuç olarak, verdiğiniz teklif bizim yapabileceğimiz bir iş değil.Ve ilgilenmediğimizi yazdık...Bunda ne var bu kadar alınacak..

1000 lira verince her şey tamam..ama biz hayır diyince mi gücünüze gidiyor..

O zaman şöyle yapacaksınız; size bir ip ucu vereyim..

Bir şirketten teklif isterken, bunun bir uslubu vardır..Önce siz usulune göre isteyeceksiniz..İstemeyi öğreneceksiniz..

Evet ben bilerek de oraya sert yazdım ki aklınız başınıza gelsin diye..

Neyse lütfen alınmayın, ben yazımı düzelteceğim..Daha yumuşak bir şekilde yazacağım oraya,mübarek gün üzmeyeyim sizi..

Ama sizinde kulağınıza küpe olsun..Herşeyin üslubu var..1000 Lira elbette önemli bir para..ama bizim gibi şirketlerin çay parası bile değildir..

Selamlar ,Başarılar

Erol Bey;

1- 16-11-2010, 16:40:35 en son bu tarihte ceaplamışsınız.
2- Bize mesajınız bugün geldi ve bu linke yönlendirmişsiniz.
3- Yönlendirdiğiniz linkde konuyu kapatmamışsınız.(Olumlu yada olumsuz)
4- Farz edelim ki konuyu kapattınız ve bizede yine bir link gönderdiniz.ve bizden teklif istiyorsunuz. biz orada yazdığınız bütçelerle işler yapamayız..İşin tutarı değil, %18 kdv si bile sizin bütçenizi aşar.
5- Biz çalıntı kodlarla iş yapmayız.Yeniden sıfırdan yazarız ki bu yüzden maliyetler yükselir.Yani kaliteli işler yaparız.
6-Siz bizi bir forum sayfasına yönlendirdiyseniz cevabı da oraya yazmamız doğaldır.
6- Sonuç olarak;Kısa ve öz bir şekilde de ilgilenmediğimizi yazdık.

Oraya ilgilendiğimizi de yazabilirdik..Ama ilgilenmedik..Bu bütçelerle maalesef iş yapamayız.

Selamlar

Tarafımıza sizden bir mail geldi ve gelen mailde konu hakkında bir link göndermişsiniz.
Konuyu verdiğiniz linkden ve sayfadan öğrenip,cevabını da oraya yazdık.Bunda düzeltilecek bir şey yok.

Saygılar

https://www.r10.net/ucretli-script-is...ralacak-2.html

bu konuda yazdığınız kelimeler doğrumu acaba. size danışmadan önce oraya konuyu acmıştım. iyi okuyun ve yazıyı düzeltin.

Orda konu coktan yazılmış. Bakarsanız . ordaki tarih : 11-11-2010, 16:48:11

olamazmı. sitenizi bile ordan gürdüm ordanda size döndüm..
sonucta cok sert bir kelime konuşmusssunuz. bunu belirteyim sizin gibi bir şirketmi desem bilemiyorum ama yakışmayan kelimeler.

Olabilir. Belki acemiyim ama belirtebilirsiniz bu bütce ile bu söz konusu yazılımı kodlayamayız.

Ayrıca şirket iseniz kusura bakmayın. bir daha böyle bişi olmaz.
tek kusur ordan link vermemmiş. neyse yakşamlar diliyorum size.
ne yani bu şimdi böyle. bir iyilikmi yapmış oluyorsun yoksa kötülükmü. istemiyorsan eski yazını yazabilirsin.