Eğer ki her an aklına geliyorsa telefon öylece dururken ışığı yanarda ondan bir mesaj geldi diye hemen bakıyorsan henüz hiç birşey bitmemiş demektir...sende de var yani ona karşı hala birşeyler...
Ben hiç bir türlü izin vermem nokta kadar geniş düşünen bir insan değilim bu durumlarda...Ona bunu söylerken hem içindekileri güzelce söyleyeceksin, hemde dersin ben bir kızı arabama alsam gezsem tozsam hoşuna gider mi ?...
Ama yok ben sevmiyorum ama kenarda bi kız olsun boşluğa düşmeyeyim yeni birini bulursam bunu bırakırım gibi bir düşünce varsa bu ne güzel birşey ne de sana yakışan bir şey olur...Onada yazık sonuçta...Sevmiyorsan uzatmanın bir anlamı yok..(!)
Arkadaş bende senin gibi düşünüyorum. Son paragrafında yazdığın hiçbirşey aklımdan geçmedi. Ben sadece ayrılırken üzülmesin istiyorum yani güzel bi dille nasıl ikna ederim ayrılığa onu. İlk paragrafında yazdıklarında oluyor mesaj gelince falan ondan mı geldi acaba ama bitmesi lazım. Keşke size durumu anlatabilsem. O zaman hepiniz bana hak verirsiniz.