Merhaba arkadaşlar. Eski bir dostum olan, CMSTürk.net yöneticilerinden Kendimce - Serdar KONAK adına açıyorum konuyu. Kendisinin geliştirmiş olduğu bir yazılım olan e-yazışma programı hakkında.

Ciddi Anlamda Yüksek Gelir Elde Etmek İsteyenler İçin...

Öncelikle e-yazışma nedir bir tanıyalım.

E-Yazışma NEDİR?
Bilindiği gibi bilgisayar hayatın her alanına girmiş bulunmaktadır. Birçok sektör gerek kayıt gerek hesap işlemlerini Bilgisayarlar aracılığı ile yapmakta, hem zamandan hem insan gücünden kazanç sağlamaktadır. e-Yazışma sisteminin amacı İl ve İlçe Milli Eğitim müdürlükleri ile bu müdürlüklere bağlı okul ve kurumlar arasındaki resmi yazışma trafiğini sağlamak ve gelen giden yazı arşivini tutarak hem zaman hem kâğıt masraflarını minimuma indirmektir.

NE İŞE YARAR?

Program sayesinde kayıt defteri, fotokopi, kağıt ve zaman tasarrufu yapılmakadır.

Bilindiği gibi birçok okulumuzda memur bulunmamakta bu da kurum müdürü veya müdür yardımcılarının bu işlere bakması gereğini doğurmaktadır. İşte tam bu noktada e-yazışma programı sizin yerinize tüm bu işlemleri yapacak diyebiliriz. Kurumunuza bir yazı geldiğinde bu yazıyı almak için Milli Eğitim Müdürlüğüne gitmeniz gerekmeyecek yine aynı şekilde yazılan cevapları götürmenizde gerekmeyecek. Gelen ve giden yazılarınızı yazdırmanız gerekmeyecek ve bu yazıları kayıt defterine kaydetmenizde gerekmeyecek. Çünkü e-yazışma bu işlemleri sizin için eksiksiz ve hatasız olarak yapacak.

Bu ve daha birçok işlem için ayrılan zaman ve yapılan kırtasiye masraflarından kurtulmuş olacaksınız.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tüm kurumlara göndermesi gereken bir yazı için (100 kurum varsa ve yazının da 3 eki varsa) tek bir yazı için 1 top kağıt harcaması gerekmekte olduğunu düşünürsek ve bu işlemin yapılabilmesi için bir görevlinin sürekli fotokopi çekmesi gerektiği başka bir görevlinin de kayıt defteri tutması gerektiği hesaplandığında inanılmaz boyutlarda maddi kayıplar ortaya çıkmaktadır.

İşte e-yazışma tüm bu masrafları sıfıra yakın bir değere indirmek için tasarlandı...

ÇALIŞMA PRENSİBİ

Yetkili elemanlar tarafından tüm kurumlara ve dilendiği kadar bilgisayara kurulacak olan sistem hazır hale geldikten sonra sizlere verilecek olan kullanıcı adı ve şifreler ile giriş yapılarak program giriş yapacaksınız. Yazışma sisteminin çalışması için internet bağlantısını olması gerekmektedir. İnternet bağlantısı olmadan ise sadece daha önceden gelen giden yazıları inceleyebilir ve bunlara ait raporları alabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra aktif olarak çalışan sistem dilerseniz arka plana ilerek ekranınızda kalabalık etmeden çalışmasına devam edecektir. Belli periyotlarda gelen yazı olup olmadığını tarayacak ve yeni bir yazı olması durumunda bu yazıyı ilgili yerden alıp size haber verecektir. Hem görüntülü hem de sesli olarak gelen uyarının sonunda dilerseniz yazıya bakabilir dilerseniz daha sonra bakmak için erteleyebilirsiniz.

İlgili yazıya bakmak için aldığınızda kullanıcı yetkilerinize göre çeşitli işlemler yapabileceksiniz. Dilerseniz kayıt altına alabilecek dilerseniz kayıt dışı bir yazı olarak (örneğin telefon zinciri yazısı, davetiye vb) bırakabileceksiniz. Yine yetkileriniz doğrultusunda bu yazıyı dilediğiniz personele havale edebileceksiniz. Sisteme gelen tüm yazılara dilediğiniz zaman bakabilecek durumu hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

ÜCRETLENDİRME

Evet, tüm okullarımızı gereksiz kağıt kullanımından kurtarmak için yaptığımız bu kampanya ile tüm kurulum ve uzaktan destek imkanları da dahil olmak üzere yapılacak sözleşme ile kurum başına yıllık sadece 50 TL* ile programımızı kulanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0216 383 9910 nolu şirket telefonumuzu ya da 0543 574 1073 nolu telefonumuzu arayabilirsiniz.

Referans olarak verilen Edirne İli Süloğlu ilçesinde pilot olarak geliştirilen ve istenilen seviyeye geldiği düşünülen programımızı satışa sunuyoruz.

*Yıllık 50 TL fiyatlara kurulum, güncelleme ve 1 yıllık uzaktan yardım desteği dahildir. 50 TL fiyatı 100 kurum ve üzeri ilçeler için geçerlidir. Daha az kurumu olan ilçelerimizin fiyatları da kurum başına maksimum 100 Tl dir.

**bir sonraki yıl artış oranları memur maaşına endeksli olacaktır.

ÜCRETLENDİRME TABLOSU

1-20 arası kurum için kurum başı 100 TL
21-50 kurum için kurum başı 85 TL
51-99 kurum için kurum başı 70 TL
100 ve üzeri kurum için kurum başı 50 TL

SİZİN KAZANCINIZ NE OLACAK?

Satışı gerçekleştirip sözleşme imzalandığı anda %20 satış ortaklığı payınız anında ödenecek.

ÖRNEK GELİR TABLOSU

Doğup büyüdüğüm anadolunun küçük ilçelerinden biri olan kendi ilçemi Aksaray ili Ortaköy ilçesini baz alarak örnek gelir tablosunu hazırlayacağım. Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 6 merkezde toplam 36 ilköğretim okulu, 1 halk eğitim merkezi, 5 genel ve mesleki eğitim lisesi hizmet vermektedir. Ortaköy MEM ile toplam 43 kurum için e-yazışma programı sözleşmesi imzanlandığı anda

43 x 85 = 3655 TL tutarındaki faturanın %20'lik kısmı olan 731 TL anında size ödenecektir.

Tamamen resmi, faturalı (faturalar netbilsis tarafında kesilecekmiş.) ve legal yoldan kolay para kazanmak için tek yapmanız gereken pazarlama ve ikna kabiliyetinizi kullanmak olacak. Ayrıca bulunduğunuz ilçe de yapacağınız satış sonrası kurumların daha sonraki her türlü teknik ihtiyaçlarında başvuracakları ilk kişi siz olacak, hem para hem prestij kazanacaksınız.

Şimdiden herkese bol kazançlar, hayırlı bayramlar dilerim.

Not: Başkasına ait ürünün satışı ile alakalı forum kuralının ihlal edilmemesi adına yönetimden konunun açılmasında herhangi bir sakınca olmadığına dair izin alınmıştır.

Not2:
Benim bu işten kesinlikle herhangi bir maddi çıkarım yok. Konu altında bildiğim konularda sorularınıza cevap vermeye çalışırım. Daha detaylı bilgi almak için www.e-yazisma.com adresini ziyaret edebilir, üstteki telefon numaralarından bilgi alabilirsiniz.