Merhaba arkadaşlar an itibariyle google translate bölümünde " 2 ayrı özel yazılım ve orjinal full sürüm G data Antivirus translate bölümüne alarm vermektedir.

Enteresan bir durum tabiki google gibi büyük bir kurumun böyle bir trojen yemesi ne şekilde yedi neden halen müdahale edılmıyor aklım almadı açıkcası.

Bilmeyen arkadaşlarımız için NOT : Değerli arkadaşlar G Data Dünyanın en büyük casus yazılım ve virüs programıdır bunu bir çok kişi bilir sözüm bilmeyenler için geçerli.

Kesinlikle yok efendım sizin programınız cok duyarlı vesayre gibi yorumlarda bulunmayın bunu tastikledik öyle açtık konuyu, Duyarlı olan virüs programı 2 gün önce neden aynı yerde birşey bulmazken an itibariyle buluyor .

Muhtemelen bir şekilde bir saldırı söz konusu translateye veyahut başka birşeyler dönüyor .

Sadece G Data Değil Özel Yazılımcı Arkadaşımın Bana Tahsis Ettiği Programda aynı uyarıyı verdi Bilginize.

" Bilgisayarımız tabiri caiz ise akbank"ın veri data saklama sunucuları gibi korunuyor yanı bilgisayardan dolayı bir sorun değil bu "

Sizleri bilgilendirmek istedim

Virüs: JS:ScriptIP-inf [Trj] (Engine B)

Web içeriklerinin yüklenmesi sırasında virüs bulundu.

Adres: translate.google.com.tr

http://i55.tinypic.com/25zs03b.png