Ben seninle hele hic tartismam vural bey isine geldigi gibi anliyorsun bakin simdi nasil anlamisiniz degilmi size liste olarak mail gonderdim calismayan botlarida acikca soyledim bir kac saat sonra calismiyor diye ama hic orali olmadiniz herneyse.

Demisinizki:
Beş kuruş verip bişeyler alıyorsunuz

Eger senin icin 130 euro 5 kurus geciyorsa allah gozunu doyursun baska sozum yok sana. Eger bir sey satiyorsan birde garanti veriyorsan hizmet vermek zorundasin belki sana kolelik gibi geliyor ama bence o bir hizmettir.

Tabi bende sizin deyiminizle 100 lerce script satarsam bizim verdigimiz ucret 5 kurus yerine geciyor ne yapalim iste sanal alemin bu kotulugu cunku saticidan real alamamak.

Neden konu acipda baskalarinin kafasina agritayimki sizin yaptiginiz bot bir sure sonra calismadi gittim ucretli yeniden yaptirdim daha sonra teker teker botlarin patladi yapan kiside sahittir eger calisiyorsa neden gidip de para vereyim bot yazdirayim adami gulerler vural bey .

Yolun acik olsun bende seni kaale almiyorum belki simdi beni sikayet edip banlatirsin onada kabulum dogru soyleyene 9 koyden kovarlarmis.

Saygilar