Modexp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk başta birşey sanmadım sadece sohbet sayfası sandım garip karşıladım ama altta gerilla videoları var kansızların.
benim baba tarafı zaza anne kürt
çok şükür ne kürtten ne zaza dan bir zarar veya kötülük gördüm.
türk bir ırk değilki türk zazasını,kürdünü,çerkezini vs vs kapsayan bir hükümdarlık. zaten türk-kürt denilmez türkmen-kürt denilir.
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bunun hakkında baya bir çalışmaları vardı bizim Seyhan Alperen Ocaklarındada toplantı odasının başında bu konuyla ilgili güzel bir yazısı vardır rahmetlinin oda yazar zaten onu görende anlar demek istediğimizi.

bunu neden dedim bilmiyorum ama içimden geldi sanırım aramızda kürt veya türk ırkçılığı yapan arkadaşlar var lüzumsuz şeyler dinimiz 1 örfümüz 1 adetimiz 1 vatanımız 1 bayrağımız 1 vs vs yüzlerce binlerce 1 lerimiz var ama bu 1 leri toplayınca 2 etmemeli.
şayet H.z Muhammed S.a.v Irkçılık yapanları lanetlemiştir. Ama bir insanın özünü inkar etmesinide istememiştir.
ve bir insan ırkını sevebilir çok ama çok doğal, ama bunu abartmamak lazım özümüz kürtte zazada olsa biz türküz yani hepimiz 1 bütünüz. 1'iz.

olur böyle arada sivrisinekler zaten anca sanalda öterler aldırış etmemek lazım biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah C.C ' İn takdirine bırakalım.
Bu mesaj konuya nokta olmus, bence konuyu tartismaya dökmeyin + rapor ediyorum.