yazdığımdaki Kürt ile pkk ayrımını fark edemeyenlerle de benim işim olmaz
lafı neren ile algıladığını fark et ondan sonra yaz
kürt ile pkk yı ayırt edemeyecek birisi değilim
son mesajın olsunda sende rahat et bende muhattap olma benle hadi git işine
Arkadaşım az önce eğitimden bahsediyordun bak küçük bir tartışma bile seni kızdırıyor. Ordaki işin boyutu bunun "10000" de biridir. Sen güzel hoş diyorsun yoksa. Ah keşke fırçalar bizde olsada dünyayı boyasak istediğimiz renkle. Eğer eğitimle iş bitseydi Ataların asırlarca toprak uğruna bedel ödemezdi ve bu bedel canları malları olmazdı. Herşey kitabı açıp okumadan ibaret değil. Hatta okumaktan ibaret değil. Anlamak yaşamak gerek. İçinde bulunmak.
Dediğim gibi bizde doğu şehirlerdeniz yeri geldi kalem silgi alamadık, yeri geldi okula kışın ortaısnda zor şartlarda gittik. Yeri geldi devlet bizede bakamadı. Ama biz ülkemizi yine sevdik. Ya gidelim abicim baska devlet kuralım bölelim. Kardeşimi vurayım demedik şerefimizi satmadık.
Senin dediğinde düşünncelerinde yanlışş. Ha eğitelim gelsinler bizde eğitelim devlette eğitsin. Ama anlamayan adamın içine gidip öğretmende koyamazsın sende giremezsin hayvandan farkları yok adam öldürürler bunlar. Yani sen onlara namussunu güvenemezsin dinini güvenemezsin emanet edemezsin onlara vatanınıda güvenemezsin. Ve bunun için savaşa mecbur kaldın. Savaştan şunu anlama silahla vurmak değil her yönden savaş ha gerekirse silahlada savaş.. Tıpkı atan fatih gibi "kartal" gibi uç üzerlerinde. Vatanına göz dikmiş bu insan senin vatan namustur. Bunlar sonsuzluğa ulaşmış değerler. Sen burda politika yapıyorsun ama gelip ne eğitiyorsun ne öldürüyorsun. Seyirci ve yazıcısın. Bak konumda ne yazdım şerefsizler bu insanları şerefli yapma hiç gerek yok bunlar artık son çare kurşun sıkma çabasındalar. Gitte eğit. Eğiten onları eğitiyor sen kendini eğitmeye bak. Silah senin anlına dayandığında kitabı aç göster olurmu. Ya pis bir kurşuna gidersin yada savaşı eleştirirsin yada savaşırsın. Seçim senin.
Ben her türlü savaşırım. En son planda bıraktıgımız evet savaştır. Bunu söylemek iyi değil kayıplar olur ama bir noktada mecbur kalırsın yoksa karsındaki sana tokat atarken sen eğitimden bahsedersen tüm haklarını eşiindne alır ve seni ortada bırakır eğitim hakkınıda alabilir! Eğer eğitimin baki olmasını diliyorsan daha farklı açıları yakalaman gerekecek. Yoksa işin çok zor.
Bende daha fazla yazmayacağım. Ben durumu izah ettim azıcık damarında "Türkiye'li" kanı olan kendine düşeni yapar. Olmayanda ne yorum yazsın nede sesimizi duyuruyoruz onlara. Konuyu eleştirme yerine görevinizi yapın daha iyi en azından yardımcı olmuyorsanız bile işlerinize bakıp zaman harcamayın. Ben Türkiyede hala maddi manevi savaşacak çok insan görüyorum. Belki size abartılıdır ama damla damla kanla alınan bu vatanı damla damla kanla vermek sizi hiç korkutmamalı ve burda bu konuya
"boş konu" "kapatılsın" "bir yönetici bakacak mı" yazan insanlara lafım Atalarınız zamanında kan dökmeseydi siz hiçtiniz ve yoktunuz. Bunu ben Fatihe genç osmana çanakkale aslanlarına hakaret gördüğüm için o şahıslara diyorum ki. Sizin aldıgınız nefese acıyorum. Nokta başka açıklamamda yoktur bu konuda. Vatanını sayan saymayan belli olsun. Herkes kendini çok belli ediyor çok.
Bayrak uğruna ölen tüm şehitlerimizi atalarımızı saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun. Kanımın son damlasına kadar pkk ve bu tür vatanıma milletime namussuma göz diken çakal gruplarıyla savaşacağıma yemin ediyorum. Benim gibi düşünen varsa bu vatan yıkılmaz yok ben almayayım diyorsanız orasıda herkesin kendi insaniyeti.
Saygılarımla.