S_HA_DO_W adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim zoruma giden birşey yok her kelimemde milliyetçi bir yapım olduğunu defalarca bildirdim. her sene Cumhuriyet mitinglerinde yerim hazırdır bunuda bilesin.

Şu olaya gelelim bu insanlar silahla değil eğitim ile evet eğitiliyor ki buna inanıyorum. Üniversite hayatımda en yakın dostum Diyarbakırlıydı ve çok sonra öğrendim ki Pkk yandaşı çıktı. Bununla aylarca süren laf dalaşımız oldu. Hatta ileri gidip gırtlak gırtlağa bile geldik. Sonuç olarak aylarca süren tartışmalarımız neticesinde ne kadar yanlış bir görüşe sahip olduğunu fark etti ve o sene benimle CUMHURİYET mitingine katıldı. Yıllarca pkk içinde yaşayan birisi bile yanlışı fark edebiliyorsa doğuda kaç kişinin bunu fark edebileceğini sen düşün. Eğer istese beni Diyarbakır a gittiğimde çok rahat öldürtebilirdi. Ne var ki bir kurşuna bakar. Ama oda bazı şeyleri fark edebiliyormuş değil mi ?...
Güzel kardeşim iyide benim amacım burda eğitim yolunada taş koymak değil.
Susuz kaldılar yolsuz kaldılar bende doğuluyum bende elektrikten yoldan eğitimden mahrum kaldım. Ben 11 yasında kışın okula giderken Allahım su beni alıp götürmeden okula ulasabilirmiyim demiş adamım. Hangi gün yaktım türk bayrağını Allaha şükürler olsun şerefimle yaşadım. Sen düz ova sanıyorsun heryeri burda dağlar insana geçit vermez kışları. Nekadar emek edersen sel vurur kar vurur yıkılır ama yenilenir yeterki insanı bunu canı gönülden istesin.