Ticarisohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shadow elbette onlardan farkımız kalmaz ama şuan biz çocukmu öldürdük hayır? Askerimiz bebekleremi kurşun sıktı bomba attı hayır. Bende asker olacağım bende sıkmam vicdani birsey elbette bu. Belki ilerde değişir ümidide olabilir ama sen okadar basit sanıyorsun ki sanki elinle birşeyleri değiştirebilecekmişsin gibi. Ordan yazarak oluyorsa buyrun bende sayfalarca yazayım. Bu adam zamanla borcunu ödemiyor yanına 10 adam daha alıyor tc bize eziyet ediyor diyor aponun resmini alıyor gelen askere kursun sıkıyor efendim taş atiyor gitte yanına eğit ozaman sen bizde hiç şehit vermeyelim. Sanki gidin çocuk kadın öldürün öğütü veriyoruz biz. Bizim burdaki amacımız bu pkk yandaslıgı yapıp milleti bölmeye calısanlara "hooop durun" demek hayır bu zorunuza gidiyorsa ozaman siz hooop durun.
benim zoruma giden birşey yok her kelimemde milliyetçi bir yapım olduğunu defalarca bildirdim. her sene Cumhuriyet mitinglerinde yerim hazırdır bunuda bilesin.

Şu olaya gelelim bu insanlar silahla değil eğitim ile evet eğitiliyor ki buna inanıyorum. Üniversite hayatımda en yakın dostum Diyarbakırlıydı ve çok sonra öğrendim ki Pkk yandaşı çıktı. Bununla aylarca süren laf dalaşımız oldu. Hatta ileri gidip gırtlak gırtlağa bile geldik. Sonuç olarak aylarca süren tartışmalarımız neticesinde ne kadar yanlış bir görüşe sahip olduğunu fark etti ve o sene benimle CUMHURİYET mitingine katıldı. Yıllarca pkk içinde yaşayan birisi bile yanlışı fark edebiliyorsa doğuda kaç kişinin bunu fark edebileceğini sen düşün. Eğer istese beni Diyarbakır a gittiğimde çok rahat öldürtebilirdi. Ne var ki bir kurşuna bakar. Ama oda bazı şeyleri fark edebiliyormuş değil mi ?...

Edit: neyse arkadaşlar benden bu kadar umarım yazdıklarımı anlarsınız. hepinize kolay gelsin benim kendi işlerimle uğraşmam lazım artık iyi bayramlar hepinize..