S_HA_DO_W adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben son 2 senede doğuda çoğu yeri gezdim. 2 yıl Sivas'ta okudum. Erzincan, Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa gibi birçok ili gezme şansım oldu. Burda ki insanları tanıdım gördüm ve yaşadım. O beşikteki beyni yıkanan çocukların beynine doğruyu aşılamak çok mu zor sence?. O zaman kundaktaki bebeyi öldürelim !.. O zaman ne farkımız kaldı onlardan. Peki bu yanlışın sebebi nedir?.. Eğitimsizlik mi Vicdansızlık mı sence?.. Buna sen kendin cevap ver ondan sonra yazmaya devam edelim ne dersin ?..
Shadow elbette onlardan farkımız kalmaz ama şuan biz çocukmu öldürdük hayır? Askerimiz bebekleremi kurşun sıktı bomba attı hayır. Bende asker olacağım bende sıkmam vicdani birsey elbette bu. Belki ilerde değişir ümidide olabilir ama sen okadar basit sanıyorsun ki sanki elinle birşeyleri değiştirebilecekmişsin gibi. Ordan yazarak oluyorsa buyrun bende sayfalarca yazayım. Bu adam zamanla borcunu ödemiyor yanına 10 adam daha alıyor tc bize eziyet ediyor diyor aponun resmini alıyor gelen askere kursun sıkıyor efendim taş atiyor gitte yanına eğit ozaman sen bizde hiç şehit vermeyelim. Sanki gidin çocuk kadın öldürün öğütü veriyoruz biz. Bizim burdaki amacımız bu pkk yandaslıgı yapıp milleti bölmeye calısanlara "hooop durun" demek hayır bu zorunuza gidiyorsa ozaman siz hooop durun.