Ah türk olmak böyle merhametide getiriyor. Biz yeterince merhametli olduk.. Okadar iddialıysan gitte doğuda el uzat kolunu kırsınlar. Sözüm pkk lılara yoksa bende doğulu sayılırım. Sen nerden bileceksin bunları. Sen onlara el uzat ama annesi babası onun beynini beşikte yıkamıslar. Nasıl varmı çaresi senin gibi tek senmi vardın asırda??? Neden ozaman onlarca yıldır var bunlar. Tek amaç türkiyeyi bölmek olmuş artık. Sen hala eğitmden bahsediyorsun bu adamların gözü kanda. Uyan. Ve bu pkklı şerefsizler içinde insaniyet olan kopup geliyor zaten eğitime gerek kalmadan. Bu insani bir duydu kardeşim ölmek öldürmek eğitimlemi vicdanlamı?
Kapitalgenç gerektiğinde sanalda gerektiğinde karada gerektiğinde havada yaparız yeter ki gerek görülsün tamam anladımı bunu beynin?
ben son 2 senede doğuda çoğu yeri gezdim. 2 yıl Sivas'ta okudum. Erzincan, Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa gibi birçok ili gezme şansım oldu. Burda ki insanları tanıdım gördüm ve yaşadım. O beşikteki beyni yıkanan çocukların beynine doğruyu aşılamak çok mu zor sence?. O zaman kundaktaki bebeyi öldürelim !.. O zaman ne farkımız kaldı onlardan. Peki bu yanlışın sebebi nedir?.. Eğitimsizlik mi Vicdansızlık mı sence?.. Buna sen kendin cevap ver ondan sonra yazmaya devam edelim ne dersin ?..