ya ben begenmezsem param bosunamı gıtsın ? Ticaret risktir korkuyla tıcaret olmaz

Siz kendınıze guvenıyorsanız bır taslak yapar, deneyımlerınızı ve tecrubenızı kullanarak musterı bunu ıstıyor şeklinde iş yapar satış yetenegınız ılede urununuzu musteriye istediğiniz budur şeklinde satarsınız.. Tabii şuda var siz ;ben şirketim aramızda bir satış mukavelesi yapalım ona göre paranın ödeme koşullarını ve teslim tarihlerini bildirelim faturamızı kesıp ödemelerimizi resmi kanalla yapalım dıyorsanız ben hepsını ödemeye hazırım.ama bilmem hangı ilin bilmem hangı ilçesinde evde sandalyede çalışıyorum parayı yollar peşimden koşarsın canım isterse yaparım istemesse sallarım en fazla buraya konu açar banlatırsın dıyorsanız Allah çarşınıza pazar versin....
Bende buna katılmıyorum beğenmezseniz o tasarımcı ile çalışmamak çok saçma ve ayıp birşey halbuki. Bu işin raconu şudur:
Kişinin referanslarını incelersiniz az çok sizin beğeneceğiniz tarzda işler çıkarıyorsa onla çalışırsınız ama size yaptığını beğenmezseniz değişiklik talep edersiniz tasarımcıda yapar yapmazsa sorun ozaman başlar.