mahirtanir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal sunucularımızda geri iade yoktur. Hizmet alan her müşterimiz hizmet sözleşmemizi kabul etmiş sayılır. Biz yine sizin gibi bilgisiz ahlaksız kişilerle muhattap olmamak adına belirli bir ücreti geri iade ettik. 7 USD geri iade edilmeyecektir. Sarf ettiğimiz emek ve zaman vardır. İstediğiniz kadar uzatabilirsiniz konuyu.

Ayrıca 5 K hitte sunucunun kilitlenediğinizi kanıtlayabilirmisiniz ? Size verilen sunucu 4 cores işlemci hakkı 2048 MB Ram ve LiteSpeed ile desteklenmiştir. 512 MB ram ile ben 15 K kaldırırım bu kadar yalana dolana gerek yok. Terbiye öğrenin ailelerinizden.
o zaman http://resim.saygisiz.com/images/10.jpg burada neden geri iade edeceğim dediniz ve ayrıca ben size 1 kere bile ahlaksız bir sözcük satf etmedim ve yanlış anlamayın ama sizin beceriksizliğiniz yüzünden 2 gün sitelerimiz kapalı kaldı arkadaşımın sitesinden 1 günlük geliri 30-35$ geçimini o şekilde sağlıyor ve siz arkadaşımı yaklaşık 70$ zarara soktunuz ayrıca burada sarf ettiğiniz emek ve zamanın hiç bir önemi yok özallikle zaman konusunda bize çok kaybettirdiniz emek konusunda da hep kendi hatalarınız ile boğuştunuz işi bilen biri olsaydınız 2-3 saatte tamamlardınız işi.

ve sunucunuz hiti kaldırmış olsa ben neden 1 gün durduğum sunucuyu hemen değiştirip böyle şeylerle uğraşmak isteyeyim bunu açıklayabilir misiniz?