Konu
Renganet tarafından dolandırıldım.
17-11-2010, 16:24:30
NobraN
Renganet.net den r10 üzerinden vps satın aldım kişiyle sitesi üzerinden ve msn den uzun uzun konuştuk satın almadan önce ve sitesinde de 1 hafta boyunca tüm paketlerde geri iade bulunduğu yazıyor zaten vps de de olması gereken bu dur sunucunun nasıl olduğunu test etmek için 1 hafta geri iade bulunması gerekiyor. neyse anlaştık aldık vps yi eleman 2 gün kuramadı oyaladı bizi yok laptop um bozuldu yok elektrikler kesildi yok şu yok bu 2 günden fazla sürdü ve bize sunucuyu teslim ettiğinde 2 GB ram yerine 512mb 50gb üstü hdd ye anlaşmıştık 80 vereceğini söylemişti 12GB Hdd vermiş söylediğimde ise kurulum için öyle taktım vs. fln bahaneler uydurdu.ram ı taktırdım fakat hdd yi de vermedi bana fake bir resim attı arttırdım hdd nizi diye fakat nereden kontrol ettiysem hdd boyutu aynı idi.Biz sunucuyu almadan önce bize
100k hiti kaldırabilecek bir sunucu
olduğunu söyledi.Fakat anlık 50 kişiyi bile kaldıramıyor.Sitelerimizi toplasan zaten 5k hit var.Tut ki 100k yı kaldıracak 5k hitde makine kilitleniyor, biz bunu görünce hemen vps yi değiştirdik tabi bu eleman da hala ortalarda yok sitelerimizi aktardık yeni sunucuya ve renganet e geri iade istediğimizi söyledik arkadaşımda pp'den dispute gönderdi fakat zor zar arkadaşım 35$'dan 14$'ı alabilmiş. Fakat kullanamadığımız hizmetin parasını ödemek istemiyoruz ve bize bulunduğu vaatlerden hiçbiri gerçek çıkmadı.
Elemanın r10 üye nicki :
mahirtanir
NOT: r10 a konu açacağım diyince 14,36$ daha iade yaptı fakat 7$ mız hala onda
Bir de benimle ve arkadaşım ile olan ileti geçmişini
Buradan sonrakiler benim görüşmelerim.
Kırmızı işaretli alana lütfen bakın
Şu son resimi incelemeyi unutmayınız.
az önce bir arkadaş daha pm attı bu mesajında incelenmesini talep ediyorum.
Alıntı
Merhaba bu kişi shiftmedya - kalitenetwork olabilir.
Burada
awbs lisansı satın almıştı.
Burada
mahirtanir üyeliğiyle satmış.
Bu konuda
bu fiyata CTRLShift üyeliğiyle aynı fiyattan (yakaşıkta olabilir) VPS satıyordu.
Bu konudaki
gibi bu fiyatlara hosting satıyordu.
Saygılarımla.