sedo83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya ben begenmezsem param bosunamı gıtsın ? Ticaret risktir korkuyla tıcaret olmaz Siz kendınıze guvenıyorsanız bır taslak yapar, deneyımlerınızı ve tecrubenızı kullanarak musterı bunu ıstıyor şeklinde iş yapar satış yetenegınız ılede urununuzu musteriye istediğiniz budur şeklinde satarsınız.. Tabii şuda var siz ;ben şirketim aramızda bir satış mukavelesi yapalım ona göre paranın ödeme koşullarını ve teslim tarihlerini bildirelim faturamızı kesıp ödemelerimizi resmi kanalla yapalım dıyorsanız ben hepsını ödemeye hazırım.ama bilmem hangı ilin bilmem hangı ilçesinde evde sandalyede çalışıyorum parayı yollar peşimden koşarsın canım isterse yaparım istemesse sallarım en fazla buraya konu açar banlatırsın dıyorsanız Allah çarşınıza pazar versin....
https://www.r10.net/tasarim-logo-temp...akacaksin.html

bunu bir ara okursanız anlarsınız... hayırlı işler kolay gelsin...

sedo83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii şuda var siz ;ben şirketim aramızda bir satış mukavelesi yapalım ona göre paranın ödeme koşullarını ve teslim tarihlerini bildirelim faturamızı kesıp ödemelerimizi resmi kanalla yapalım dıyorsanız ben hepsını ödemeye hazırım.
ayrıca, faturalı hizmet alacak kadar para ayıramayacağınız için r10'dasınız. bu kesin. eğer faturalı hizmet istiyorsanız onu yapan birçok firma var?