günde ortalama 400 mesaj atan biriyim o yüzden ve klavyesinden dolayı e 72 yi düşündm iphonde mesaj yazma biraz zor olduğundan tercih etmek istemiyorum aslında
Bende çok fazla mesaj yazan birisiyim o kadar olmasada aveanın paketinde ayda 2bin mesaj falan atıyorum. Ancak tahmin ettiğin kadar zor değil. Yanlış tuşa bassanda bildiğimiz t9 dan çok daha iyi olduğu için ne yazmak istediğini anlayıp sana düzeltiyor kelimeyi zaten zamanla alışıyorsun.
iphone konusunda pek bilgili olduğum söylenemez WebFurkan eğlenceden kastınız neydi misal neler yapabiliriz açsanız bende memnun olurum
e72 konusunda ise, kolay mesaj yazma, mail kontrolu ve cevaplama en baş özellikleri tabi... Ama bunun yanında 4-5 gün kadar gidiyor şarjı yazılanlara göre bence en büyük artısı bu...
Ben de e72 almayı düşünüyorum ama bakalım ne zaman sıra gelecek
Eğlenceden kastım iş dışı zevkin için kullanmak. Oyunu olsun, uygulamaları olsun kesinlikle tercih edilmesi gereken bir telefon. Şarj konusu benim sürekli 3g, wireless vs açık ve sürekli uygulamalar ile uğraştığım için 1 gün gidiyor şarjı ama kullanıma göre azalabilir. Ben maillerime hiç telefondan bakma gereği duymadığım için E72 tarzı telefon tercih etmiyorum..
Alışana kadar zor bir telefon fakat alıştıktan sonra herşey mükemmel.