Bence google'a çok matematiksel yaklaşıyorsun bir acıdan doğru sölüyorsun... Unutma ki onu programlayanlar webmaster ve Matt Cutts'ın seminerlerini izle ne demek istediğimi anlıyacaksın

İngilterede 3 yıldır duruyorum ve bütün seminerlerini izledim hatta Londradaki seminerine bile katıldım. Olay sadece kodlamadan ibaret değil, adamlar adeta yapay zekaya sahip arama motoru yapmaya çalışıyor gerçi şuanda içmiş gibi google herşeye eyvallah diyor
Yapay zeka da matematiktir. Matematik hayatı formülize etmenin dilidir. Yapay zeka da matematiktir, kodlama da matematiktir. buna da web 3.0 diyorlar. bir gün gelecek arama motorları bizimle aynı dili konuşacaklar. bunun için bir dilin matematikselleştirilmesi lazım. google neden translate olayına girdi? neden ücretsiz translate hizmeti veriyor? çünkü her dil üzerine farklı yapıda bir semantik zeka kurmaktansa ingilizce üzerine bir semantik zeka kurup diğer dillerin sorgularını çeviri üzerinden işleme sokmak istiyor.
MATEMATİK İŞİN NERESİNDE? GOOGLE İNDEXİNDE BULUNAN SAYFALARDAN 100.000 TANESİNİN İÇERİĞİNİN GÜNLÜK BORSA BİLGİLERİ ARAMASI İLE ALAKALI OLDUĞUNU ve 10.000 SAYFANIN SEMANTİK GÜVENLİĞE SAHİP OLDUĞUNU TESPİT ETTİĞİNDE BU SAYFALARI NEYE GÖRE SIRALAYACAK?
İŞTE O ZAMAN DEVREYE MATEMATİK VE DOĞRU BACKLİNK GİRER...