Aslında bazı yorumlar konunun özünden ne kadar uzaklaştığımızı gösteriyor.. Backlinkin asıl backlink olduğu o ince mantığı, yazılan yazıları kullanıp kaynak olarak gösterenlerden elde edilen verimdi zamanında, yani buda organik backlink oluyor (: burdan yola çıkarak backlink bi pazara döndü zaten.. Benim diyebileceğim şey özgün ol iyisi sen ol backlink "almana" gerek yok (: çünkü o kendisi gelir..
Kendin söylemişsin zaten dostum "o eskidendi" girdiğin özgün içerik başka bir sitede paylaşılır ve sitene link verilirdi, şu an kimse link vermiyor, versede kim uğraşacak nofollow yapmaya diyerek sadece site adı veriyor, bu durum sana hiç bir şey kazandırmaz.
Artık backlinki kendin yapacaksın yada satın alacaksın, özgün içerik dediğin şey maalesef karın doyurmuyor.
snookertr. blogspot bu örneği önceden de verdim, bu site sadece doğal backlink ile 4. sayfaya geldi, daha sonra kendi kastığım kaliteli linklerde 2. sıraya çıkarttım, yaklaşık 1 hafta önce eklediğim linkleri geri kaldırdım ve sonuç ortada, 3. sayfa 4 yada 5. sırada
Benzeri olmayan ve Türkiyedeki en güncel Snooker sitesi olduğunuda iddaa ediyorum, Snooker oyuncu ve sunucuları ile yaptığımız röportajlar bile var, yazılarımızın tamamı Kendi yorumladığımız maç analizleri, diğer kısmı ise oyuncuların basına verdiği yabancı dilden çevirlerek hazırlanmış emek verilmiş içerik.
Buna rağmen bu durumda, eklenen backlinkler olmasaydı durumu hala aynıydı.
İsteyen şu an bu blogu takibe alsın, ekleyeceğim backlinkler ile maximum 2 hafta sonra tekrar 1. sayfaya çıkaracağım