Yani bu olayda fark olacağını sanmıyorum sen sanırım google gözünden baktın ilerde index almaz seo açısında kötü olur felanmı demek ıstedın ? eger ogle ıse hic sitenin google'de indexi olmasa bile ben ziyaretçimi alırım başka hangi anlamda fark olur bilmiyorum tasarım sorun değil bende yapmayı biliyorum istediğim zaman değiştirim benim istediğim sadece :

""" ben ekstra olarak uygulama gönderme sistemi istiyorum yani sitede uygulama gönder sayfası olucak bu sayfada sırası ile aşağıdaki menü olucak ;

Uygulama Adı : ______________ (Zorunlu alan)
Uygulama Sürümü : ______________ (Zorunlu alan)
Uygulama Açıklaması : ______________ (Minimum 80 karakter max 100 karakter)
Uygulama Yapımcısı : ______________ (Boş bırakılabilir)
Uygulama Dil : ______________ (Zorunlu alan)
Uygulama iconu : ______________ (Boş Bırakıldığında sabir bir icon gözükücek menüde)
Uygulama Resmi 1 : ______________ (Zorunlu alan otomatik boyutlanacak 320*480)
Uygulama Resmi 2 : ______________ (Zorunlu alan otomatik boyutlanacak 320*480)
Uygulama Kategorisi : ______________ (Uygulama veya oyun olarak 2 bölüme ayrılacak)

Uygulama Uploand : ______________ (Sadece .apk uzantılı dosyalar olucak)

Yukarıdaki gibi bir uygulama gönder sayfası olucak ve bu sayfa ile gönderilen uygulamalar menüye otomatik eklenicek(Resimler açıklaması vs herşeyi).Şimdi tekrar siteyi açın http://www.android.com/market/ sağ köşedeki uygulamayı görüyorsunuz açıklamasını resimlerini işte o resimlerin altına bir adet 468*60 reklam eklenicek.Ayrıca uygulamaların altında birde yorum sistemi olucak. """ Budur