Licorne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DA + Nginx kurulumunu yabancı bir arkadaş yapıyor ama ben türke yaptırmak istiyordum. Neyse dilerseniz işlem tamamlandığında gerekli bilgileri size veririm bir bakarsınız ne şekilde bir kurulum yapmış.
Sevinirim.
Directadmin için hazır yazılmış bir nginx entegrasyon yazılımı hiç duymadım (aylık ücreti olan danginx haricinde), tahminimce her site için özel düzenleme yapılarak kuruluyor, tabiki rewrite ve performans sorunları yaşanıp yaşanmadığını bilemiyoruz. Ki şu anda nginx cpanel entegrasyonunun default halinde yüzlerce bug ve performans sıkıntısı mevcut, özellikle aşırı yoğun sunucularda ciddi sıkıntılar yaratıyor. Ben 4 aydan fazladır nginx cpanel entegrasyonunu 4 adet vps 1 adet dedicate sunucuda test etmekteyim, çeşitli hata düzeltme ve performans yapılandırmaları deneyerek maksimum performansa ulaşmayı amaçlıyorum. Şu ana kadarda özel yapılandırmamızı 30 üzerinde müşterimize kurduk, farklı farklı sunucular farklı farklı sitelerde çok güzel tecrübeler edinmiş oluyoruz. Directadmin ve nginx entegrasyonunuda keşfedersek üzerinde oturup çalışma imkanımız olabilir.