Vural'ı iki yıl öncesinden bilirim sohbet işi ile uğraştığı dönemlerde link alış verişim olmuştu. Onun haricinde bir kaç kez msn üzerinden selamlaşmışlığım vardr sadece. Alış veriş yaptığım dönemlerde kesinlikle para kelimesinin baş harfini bile ağzına aldığını görmedim. Beni tanmamasına rağmen bir ay linkimi fazla sitesinde tuttu. Bir kez parayı yatır demedi. 3 ay sonra hesap numaralarını aldım da ben söyledim öyle gönderdim. Demek istediğim şey burda internet üzerinde paraya pek tenezzül etmeyen birisi ki açtığı konularda botların garanti süresi mevcuttur. Script yazan hiç bir kimse bot için süresiz ilgili olmak zorunda değildir şahsi fikrim. Sonuçta bot içerik girme kolaylığı olsun diye düzenlenen ekstıradır. Ama script ile ilgili sizin hatanızdan kaynaklanan bir sorun oluşmadığı sürece bununla ilgilenmek zorundadır. Lakin script yine sizin hatanızdan dolayı sorun çıkartmışsa bununla ilgilenmek zorunda değildir. Bu insiyatife kalmış bir durumdur. Herkesin Mübarek Kurban Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.