benım anlatmak ıstedıgım ayrı bırsey..Bakın bır sey satıyorsanız buna ister1 ay garantı ıstersenız 1 saat garantı verırsınız ona denecek laf yok o pazarlıktır bızde okuduk kabul ettık scripti aldık..Benım anlayamadım artık destegın kesılmesı yanı sız bu urunu sattıysanız musterılerınıze en az 5 yıl ücretli de olsa hizmet vermelısınız..Soyle dusunun bir monıtor aldınız 2 yıl garantısı var ve urun 4 yılında arıza yaptı.Naparsınız servısıne goturup ucretlı yaptırırsınız.Pekı servıs sıze ben buna 2 yıl garantı verdım gerısı benı baglamaz ben ılgılenmem derse ortada kalırsınız anlatmak ıstedıgım bu...Garantıden bahsetmıyorum ben..Ben 5 yıllık ticaretle ugrasırım garantıyı sozlesmelerı bılırım meraklanmayın.Ama bıldıgım bırsye daha varkı bır alışverıste herzaman malınızın arkasında durmanız gerektıgı..Tabııkı hakkınız masrafınız neyse alırsınız...
Ben script satıyorum dostum, bot değil. Scriptle ilgili yazılımsal problemleriniz olduğunda gelir garantisini alırsınız ücretsiz şekilde. Ücretli bot yazıyormusun diye soranlara da yazmıyorum derim zaten ben. Bu şekilde çalışıyorum.