ayazturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ekmeleyi unuttuğun yada okumadığın yer var sanırım, arkadaş vodafone çalışanıyım demiş ama o bile dikkat etmemiş demekki.

Mobil abonelikten alınacak cihaz için gerekli olan şey, aylık cep avantaj paketlerinden birine mecburen sahip olmanız.

Yani en düşük cep avantaj fiyatını 19 lira olduğunu düşünürsek, 24x19 + 24x65 yapıcaksın dostum.
0 cihaz için fiyat makul bence, en azından piyasada diğer satanlar göz önünde bulundurulduğu taktirde gayet iyi.

Cihazın 16 gb olanını ankara best buy 1540 tl ye satıldı bi ara ama fiyat arttı sonradan, şu an varmı bilmiyorum ama muhtemelen yoktur.
teknosada 16 gb 1800 tl civarında.

ayrıca tam 4 aydır vodafonea girip çıkıyorum iphone4 için maalesef gelmedi diyorlar.
Hocam zaten ayda 75 TL fatura ödüyorum. (CA 55 + SMS + Cepnet)

Aldığım ürün 32 GB olduğu için 65 * 24 değil 75 * 24 olarak ücretlendiriliyor. Yani totalde 1800 TL yapıyor. Kendi görüşmemi falan katmıyorum.

Para lazım olmasa alcam 34 GB olanı paşa paşa kullanacam. Zaten kampanya başlayalı 2 ayı geçti ve gelen ürün sayısı 5. Sakaryaya toplam gelen ürün sayısı 15.

Yani kolay bulunmuyor. kaldı ki 32 GB hiç bulunamıyor. Saten bir firmaya rastlamadım.

Alan olursa buradan satacağım. Diğer forumlarda da satışım aktif. 1700 TL son rakam verenler var. Peşin ödeme halinde.

Dileyenlere Sanalpazar üzerinden açabilirim ilanı + %5 olacak şekilde. Orada kampanya da var şu aralar. Hediye vs. veriyorlar.

Alacak olana şimdiden hayırlı olsun diyelim...