Merhaba, iki ay önce açtığım bu hizmet arayışı konumda ne yazıkki iki firmayla çalıştım önce dearshell.net ve sonrasında ilk eb.net.tr her ikisininde de kullanım amacıma uygun hizmet alamadım ve şuan çalıştığım eb.net.tr ile devam etmeyi düşünmüyorum lütfen yeni teklif sunacak firmalar tekliflerini sunabilirlermi.

Önemli: Özellikle sunucuyu kullanım amacım mIRC scripting IRCd koruma botlarını sabitlemek olduğu için, sunucum restart edilmemeli edilecekse ayda bir o zamanda restart atılmadan önce bilgi verilmesini önemle rica ediyorum. Herhangi bir panel veya ip adedi istemiyorum alan da çok büyük olmasına gerek yok trafik v.s de çok olmasına gerek yok. Şuan için 3 mirc çalıştırıyorum sunucuda ve bu sayı artsa dahi benim herşeyden öncelikli konum aldığım sunucunun kapanmaması ve restart öncesi bilgi verilmesi.

Bunu belirtmemdeki neden yarım saatlik kapanmada veya habersizce atılan restart sonrasında o geçen sürede müşterilerimin sunucularının saldırı alması, bazıları en karaktersizce küfürlerle karşı karşıya kalmalarından ötürü kapanma ve restart konusunda gerçekten güvence verecek firmalar teklif sunsun lütfen. Mağduriyetten müşterilerim ve ben bıktık açıkcası.

- Mümkünse restart sonrası mirc botların otomatik açılmalarını sağlayacak bir tcl yazabilirse teklif sunan firma sahibi arkadaş anlaşmamız daha kolay olacaktır.