Öncelikle konuyu baltaladığım yok neden ben sadece mantıklı, karlı gelmeyen bir şeyi neden senden alayım. Vodafone'nun yaptığı ekstra faturalar mı oluyor diye sordum. Ama madem böyle yazdın tek tek cevaplayım arkadaşım.
Öncelikle nerde ne kadar satıldığı beni alakadar etmez. Vodafoneda iphone 4 16gb 1560 lira eder. iphone 4 32gb da 1800 lira eder.
Vodafone hattı almak için 3 tane göze 7 bacağa gerek yok. Gidiyorsun veriyorlar. Şartı taşımayanlar demişsin. ilk 12 taksiti kredi kartından çekince zaten veriyorlar ürünü. Buda 16 gb için 780 lira, 32 gb için 900 lira eder. Yani öyle büyük bir limitde koymuyor. Ki taksit taksit ödüyorsun.
Ayrıca 24 ay boyuncada sınırsız internetiniz olacak. Gelmiyor demişsiniz ama cepnet paketi dahil geliyor. Bununda 7.2 ilk hızı vardır adil kullanımı 100 mbdır. Ondan sonra 1 mb iner ve sınırsızdır. İnsanları yanlış bilgilendirme.
Kar etmiyorum demişsin. 1800 lirayı 24 ay boyunca vadesiz almak kardır. 24 ay boyunca sınırsız internet kullanmak kardır.
Gelelim 10 tane alamya. Şirketim ben. Eğer dediğiniz gibi şubelere gelmişse yarın gider 10 tane alırım arkadaşım.
kesinlikle dogru bankadan alip 2170 odemektense 1800 al 1800 ode guzel is karli is alicciya faiz isini yuklemece