benım anlatmak ıstedıgım ayrı bırsey..Bakın bır sey satıyorsanız buna ister1 ay garantı ıstersenız 1 saat garantı verırsınız ona denecek laf yok o pazarlıktır bızde okuduk kabul ettık scripti aldık..Benım anlayamadım artık destegın kesılmesı yanı sız bu urunu sattıysanız musterılerınıze en az 5 yıl ücretli de olsa hizmet vermelısınız..Soyle dusunun bir monıtor aldınız 2 yıl garantısı var ve urun 4 yılında arıza yaptı.Naparsınız servısıne goturup ucretlı yaptırırsınız.Pekı servıs sıze ben buna 2 yıl garantı verdım gerısı benı baglamaz ben ılgılenmem derse ortada kalırsınız anlatmak ıstedıgım bu...Garantıden bahsetmıyorum ben..Ben 5 yıllık ticaretle ugrasırım garantıyı sozlesmelerı bılırım meraklanmayın.Ama bıldıgım bırsye daha varkı bır alışverıste herzaman malınızın arkasında durmanız gerektıgı..Tabııkı hakkınız masrafınız neyse alırsınız...
Ilk once Butun Musluman aleminin Kurban bayramini kutlarim.
Evet sedo83 arkadasim cok guzel bir ornek vermissin cok haklisin.
Aldiginiz scriptin sahibi bana bir mailinde sunu demisti sen sacmaliyorsun yuzlerce kisiyi sattim bu scripti senden baska herkez memmun.
Demekki sen 2. kisisin

geri kalan yuzlerce kisi memmun biz sacmaliyoruz.
Iste bizim milletin amaci bu cebi doldur geriye bakma ben scripti 130 euro verdim ozel tema yapildi (renkler denisti) birde calismayan bir muzik botu
siz hesabini yapin yuzlerce kisi almis bu scripti ben olsamda yan gelir bir yil harcarim
Iste bazi insanlar varki sadece o gunu dusunuyorlar yarina dusunmuyorl;ar.
Sanalda alis veris yaparken yuz kere dusunmek lazim aslinda veya hic alis veris yapmamak lazim.
Herneyse sedo83 arkadas sanada gecmis olsun insallah hersey diledigin gibi olur.
Saygilar