Konu
Sunucusuna Karşılıksız Kullanıcı İsteyen?
16-11-2010, 02:45:43
Regex
Misafir
Merhaba,
Başlığı buraya açmamın nedeni; IRC ile ilgili kişilerin, genelde bu bölüme giriş yapmasıdır. Zaten daha uygun bir bölüm yok, ancak baştan mIRC Scripting ile ilgili olmadığını belirteyim.
Bende bir sohbet sitesi var, 2007 kayıtlı. Geçen gün kurmuştum, hit durumu hakkında hiçbir fikrim yoktu; ancak WordPress'in yönetim panelinden baktığımda "sohbete giremiyorum" gibi birkaç yorum gelmiş. Sanırım az biraz hit alıyor.
Pek de uğraşmadım, diğer sitelerim gibi özen göstermedim. Baştan savma kurup, bıraktım; girişi bile sağlamadım.
Şu an bir IRC sunucum yok, diğer sitelerim de farklı yerlere yönlü. Bu siteyi hitlendireceğim, tamamıyla sohbet yönünden; yani organik olarak. Bunun için bir IRC sunucusunun sahibinden destek istiyorum. Tabi bunun sonucunda, yararı kendisi görecek.
Bana;
Sunucusunun IRC adresini
Sahip olduğu esChat veya FlaxChat yazılımının çalışan kodlarını
Kullanıcı ve ortam durumunu
göndermesini rica ediyorum. Dediğim gibi benim bu işten bir çıkarım yok, sitedeki kullanıcıların kalıcı olmasını amaçlıyorum.
Neler istiyorum?
Kesinlikle sunucuya bağlı esChat veya FlaxChat bulunmalı.
Az da olsa kullanıcıları tutacak ortamı olmalı.
Haftalık veya aylık olarak, belirleyeceğimiz identdle ilgili girişler hakkında; aşağı yukarı bana sahibi bilgi vermeli.
Eğer koşullara uygun bir arkadaş bulabilirsem; site "
sohbet
" aramasında ilk sayfaya da çıksa, yeniden IRC işine de dönsem girişler çekilmeyecek ve bu sitenin kullanıcıları anlaşılan sunucuya yarayacaktır.
İlgili kişilerden, konu hakkında özel ileti bekliyorum.