dogan98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google güncel, emsalsiz, özgün yazı peşindedir..
Bu açıldığı zamanda böyleydi, şimdide böyle,,
Nasıl site yaparsanız yapın, Ama size ait bir özgün ve eşi olmayan içerik varsa GOOGLE sizi daima baştaçı yapar..
Gerisi hikayeden ibarettir..
Bana bunu kanıtla intihar edeceğim okadar iddalıyım.

Özgün içerik denen saçmalama işi google algoritmasında hiç bir yere sahip değildir, özgün içeriğin tek faydasını google zaten açıklayıcı bir dille ifade eder, sitenizdeki özgün ve benzersiz içerik sayesinde, diğer kullanıcılar sizin web sitenizin bağlantısını paylaşırlar işte özgün içeriğin faydası bu

Al sana özgün bir içerik, Türkiyedeki en iyi Snooker sitesi olduğunu iddaa ediyorum, eurosport ile Türkiye ayağı olması adına görüşme bile yapıldı. İçeriğinin tamamı bizim kendi yorumlarımızı içeren yazılar, röportajların hiç birisi Tr de olmayan İngilizce yada oyuncunun kendi ana dilinden çeviri yazılar.
Snooker oyuncusu yada hakeminin 1 e 1 ağzından alından tamamen tarafımızdan yapılmış benzersiz röportajlar.

Google kafasına göre indexliyor, sonra siliyor, geri indexliyor geri siliyor, yeni girdiğim yazı başlığını aratınca bile çıkmıyor.

Siteye verilen %100 alakalı backlinkler sayesinde şu anda 3. sayfada, eğer o backlinkler olmasa bu site ilk 100 de bile olmaz. Backlink alınan yerlerin hepsi snooker sitelerinden gelen bağlantıdır.

snookertr.blogspot. com

herşey googleın istediği gibi, hadi bakalım anlat şimdi ben neden sıralama yokum ?

//siteye hacklink olarak eklediğim 4 gold domainle 2. sıraya çıkarttığım aşikardır, bana bunun üstüne özgün hit saçmalığına inanmamı beklemek ise tam bi cehalet olur.

Ayrıca sana soruyorum. Bi chat sitem var, sadece irc script üzerine kurlu bi chat sitesi, buna ne gibi özgün içerik gireceğim
" sevgili arkadaşlar bol bol sohbet edin, bu size çok faydalıdır, ircden bol bol hatun düşürüsünüz, uzun vadede ileriye dönük işler olur" gibi makalelermi hazırlamam lazım ?

Yada senin imzandaki site, mardan palace hakkında nasıl bi farklı makale yazarsın, özgün içerikden kasıt saçmada olsa özgün olmasımıdır, alakasız cümle öbeklerinden oluşturulumuş bi site sence özgünmüdür ?
eğer senin için özgünlük bu ise google içerik kaliteni nasıl kontrol eder, özgün içerik mantıksız ve saçma cümle öbeklerinden oluşuyorsa google yalancımı ki ben kullanıcıya hitap eden siteleri severim diyor ( ki bu da yalan ) ?

Sadece backlink ile tek sayfalık siteleri bile sıralamaya sokan bi insana, özgün içerik, benzersiz içerik, h1 h2, sayfa uyumu, hızı, gibi sıralamada etkisi çok çok az şeylerden bahsetmeyin nolur