Ve bunun içinde 240 lira fazla veriyorum? Bilmiyorum ama bana saçma geldi. Yani arkadaşın yaptığı gibi yapsa herkes. 24 ay vadeli para çekiyorsun ve üzerine faiz alıyorsun.
Basit bir örnek 10 tane aldığımı düşneyim. 18 bin kredi çekiyorum. 24 ay ödemeli. Ve banka bana 2.4 bin daha veriyor
Şimdi şöyle bir hesap yapalım o zaman.
Piyasada Iphone 4 16 GB var ve 1880 TL den başlıyor. Ben size aynı fiyata Iphone 32 GB sunuyorum.
İkinci nokta hesap yapmışsın 18 ay 1 GB internet paketi var diye. Peki Vodafone hattı olmayanlar ne yapacak veya şartı taşımayanlar.
Burada sana gel al demedim. Konuyu baltalamana da birşey demiyorum. Zaten şuan Donanım Haber üzerinden 2 talipli var.
Bu arada 10 tane alabilirmisin diye soracak olursan. Hayır alamazsın. 10 tane hattın olsa dahi 4 ayrı hattın üzerine çıkınca Vodafone Dur diyor.
Son olarak IPHONE 4 32GB için 24 * 65 değil 24*75 ödüyorsunuz. Ayrıca bu 24*75 içerisinde aylık 1 GB internet yok. Yani en baştan yaptınız hesap aslında hatalı. Çünkü hatla beraber gelen bir internet yok.
Bu durumda ne oluyor. 75 * 24 =1800 Ben 1800 TL den satıyorum. Alan alır. Yani zarar etmiyorum ama karda etmiyorum.