aşağı yukarı aynı zamanlarda yayınladığım 2 site vardı. İlk info aldıktan sonra her ikiside makale ekler eklemez indexlenmeye başladı. Bir kaç gün sonra google bot sitelere uğramaz oldu. Uzun bir süre böyle gitti. Canım çok sıkıldı. Bu durumdan sonra 5 6 makale ekledim ama bir tanesi dahi indexlenmedi. Her iki site içinde aynı şekilde indexlenme durdu. Sonra bir düşündümki anında indexlenen siteler nasıl bir anda bu hale gelir. Yaptığım değişiklikleri düşündüm ve hepsini geri aldım. Mesela taglerin hepsini sildim. Webmasterstanda bu taglerin linklerini kaldırma isteği gönderdim. Title lar özgün olsun diye bir kaç ekleme yapmıştım onlarıda geri aldım. Tagler dizinden silinir silinmez iki sitede eski haline döndü. Şu anda eklediğim makale daha publishe tıklamadan indexleniyor
Her iki sitede aynı zamanda yaptığım aynı değişikliklerin aynı olumsuz sonucu doğruması ve yaptığım değişiklikleri her ikisindede eş zamanlı geri aldıktan sonra eski hallerine dönmeleri aklıma başka bir neden getirmiyor açıkçası.