jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En sevmediğim olay;
Biz türkler şöyleyiz, biz Türkler bunu yaparsak bık bık bık.
Yahu nıye kendınızı bu kadar aciz goruyorsuznu çözemıyorum, biz bunu yaptıkda adam vermıyor vermezse vermesın kardeşım, aynısını yazacak 72 adam var burda.

Bu ulkede bu tur bir şey olunca hemen herks dalga gçer gıbı bız boyleyız bız şoyleyız muhabbetı yapıyor, Türklüğünden utanmayacaksın evet boyle yapıyoruz, yapmamızın nedenı onlardan daha zekı olmamızda olabılır o açıdanda bakmak lazım elın adamı kıramıyordur Türk kırıyordur şifresını, elin adamı kullnıyordur hıt alamıyordur Türk kullanıyordur 3 kod eklıyordur sağına soluna hiti katlıyordur.
Bu kadar küçük görmeyın kendınızı, yarıon obur gun yurtdışına çıkarsınız adamdan bı hot dog ıstersınzı sorna vermez sana sende boynunu buker evet ben boyleyım yemeyı beceremem dersın, Bir Türk olarak tarihinden utanmıyorsan, Bir Türk olarak ülkendeki insanların yaptıklarındanda utanmayacaksın (bu tür konularda tabi)
Onun dışıdna karşıyım bu biz Türküz, Bizim insanımız yapar mantığıyla cumle kurmak bile buyuk bır yanılgıdır.
Dünyada bana bir ülke gösterinki bizimki gibi bu tür şeyler yazıp kendi milleti hakkında böyle şeyler yazsın. kimse yazmaz, o yuzden kımsede yazmamalı zaten,

düşüncene saygı duyuyorum ama senin yazını okuyuncada aklıma direk şu soru geliyor " NEDEN BEN BEN AÇGÖZLÜ ŞEREF**Z BİR İBN*ENİN YAPTIĞI TERBİYESİZLİĞİN BEDELİNİ ÖDÜYORUM "
sen bana bu sorunun cevabını verebilirmisin?
yapmasın kardeşim etik değil zaten crack işleri falan, adam kendi uğraşıpta yaptığı programı neden crackliyecek birine satsınki?
bu kişin yaptığı sadece kendi emeğine saygı duyup, 3 kuruş için 10 gün sonraki 10 kuruştan olmamak için aldığı bir önlem gibi gözüküyor