Vay bea... Dostum defterin üzerindeki yazıyı bile silerken bir anda silemiyosun defalarca ileri geri yapıyosun.Burda Google'dan bahsediyoruz.Ms işletim sistemlerinde Google'u yasaklasa bile emin olun birçok kişi Google'dan değil Ms'den geçer.. Çünkü İnternet = Google bu devirdede internetten kimse vazgeçmez emin ol

ayazturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doyumsuzluk.

Google Android diyerek 100M$ dan fazla reklam bütçesi ve arge ayırarak bir işletim sistemi geliştirdi, Hatta beklentileri okadar büyüttü ki HTC ile ilk androidli telefonları piayasaya sürerken pekde keyiflilerdi.
HTC Magic ile ilk darbeyi aldılar.
Neyse netice itibari ile Apple ile yarışıcam derken açıkca babayı aldılar
Google kendi alanında iyidir, facebook kendi alanında, Msn kendi alanında, Youtube kendi alanında vb diye uzar.

Çirkefliği her seferinde başlatan, her şeyde tek el olayım her şey benim olsun diyen zaten onlar.

Ben MS'a güveniyorum, netice itibari ile düyanın en çok kazanan şirketi.

Bide sürekli olarak Google facebooku MS i aramalardan çıkarır gibi saçma tabirleri sürekli yinelenen mesajlar var. Öyle birşey yaparsa, facebooku geçtimde MS için bu tür birşey yaparsa googleı silmek MS için an meselesi olur. O yüzden varsayımlarla, şöyle yapar böyle yaparla yola çıkmayın.