* Domain Adı : mt2destek.com
* Bitiş Tarihi : xx.11.2011
* Registar : aylayk.com
* Açılış : 5
* Minimum Artış : 1TL
* Hemen Al : 30TL
* Bitiş Tarihi :Son tekliften 24 saat sonra arttırma biter. İlk teklif 48 saat içinde gelmezse iptal hakkım saklıdır.
arkadaşım sponsor olurmusunuz diye r10dan msjını gördüm pm gönderdim istediklerin önce hosting oldu arkasına domain oldu.Neyse verelim bari diye bu işlere merakı olan bir arkadaşı daha kazanlım kendini geliştirsin vakit geçirsin belki yararlı olur diye sana domain+hosting'i verdik tek kuruş ücret istemeden.Sponsorluk dediğin şeyden biz zaten herhangi bir şey gelmeyeceğini senin daha varolan bir siten olmadığını öğrendiğimiz an anlamıştık.Çünkü daha yeni register edilmemiş arama motorlarında bırak indexinin olmasını ismi bile olmayan sıfırdan açılacak hele hele de bir forum sitesinden bizim zaten bi beklentimiz yoktu çünkü boştu ilerleyen dönemlere belki diye bıraktık onda da biliyorduk nadirdir ki arkadaşlar bilirler hangi forum sitesi bir yöneticiyle bir senede 10,000lerce hite ulaşır ne kadar dolar ve tutar?Sadece merakı ve ilgisi olan bir arkadaşımıza daha yardımcı olalım istedik hatta sana teknik destek ,yardım ve uyarılarda bulunduk bu şekilde anlaşmamız olmamasına rağmen ama sen bizden aldığın hosting'i + domain'i satmaya kalkıyorsun parasını verip almış olsan herhangi bir sıkıntı yok istediğin yere kişye sat ama bu yaptığın gerçekten çok büyük terbiyesizlik.İnsanlara attığın pm'lere hiç bişii demiyorum domaini alırmısnız diye o apayrı ama sen bu şekilde insanları kandırmaya çalışarak hiç bi şekilde ilerleyemezsin.Farzedelim sen bu domaini 1 tlden bile olsa birine verdin ve ben bu durumun sonradan farkına vardım müdahale ettim ne hakkın var o kişiye bunu yaşatmaya ya da o 1tl bile olsa haksız para kazanma girişimden bulunmaya..Forumda 10larca hosting sponsor gibisnden msjların var bu şekilde elde ettiğin host'lar varsa bunları da mı satıyorsun sen?.Senin üzerine açtığımız bu domaini şimdi ben çöpe gideceğini bile bile elinden almayayım da ne yapıyım ?